Lumina vloerlamp

De Lumina vloerlamp is een sfeermaker ten voeten uit! Dat kan ieder interieur toch wel gebruiken? De meest bekende Lumina vloerlamp is misschien wel de Lumina Daphine Classic vloerlamp halo met de karakteristieke voet en ranke arm. Deze Lumina vloerlamp is een echte klassieker en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is dit ontwerp te verkrijgen in een dimbare versie, namelijk de Lumina Daphine vloerlamp halo met dimmer. Ondanks dat deze Lumina vloerlamp al meerdere decennia oud is, kun je hiermee dus alle kanten op. Ook wanneer de lamp uitstaat is deze Lumina vloerlamp een absoluut feestje om naar te kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Lumina verlichting

Het Italiaanse bedrijf Lumina is in 1973 opgericht door Tommaso Gimini. Deze ontwerper ontwierp een unieke halogeen tafellamp, de Daphine Tafellamp. Het werd een groot succes en deze lamp stond aan de basis van de oprichting van het Italiaanse designlabel Lumina. Sindsdien zijn er verschillende design klassiekers ontwikkeld, zoals de Lumina Elle 1 vloerlamp halo met dimmer en de Lumina Elle 2 vloerlamp halo met dimmer. De 1 bestaat uit, jawel, 1 arm, de Elle 2 heeft twee armen. De Elle 2 is daarmee iets meer flexibel. Karakteristiek is de mooie kap van de lamp. Alle design lampen worden gemaakt in de eigen Lumina fabriek in het Italiaanse Arluno. Hierdoor kan het bedrijf een volledige kwaliteitscontrole kan garanderen. Alles gebeurt hier in huis: van de selectie van de grondstoffen tot het ontwerp van nieuwe producten. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Lumina vloerlamp: Go with the flo(w)!

Relatief nieuw is de Lumina Flo vloerlamp LED. Deze prachtige strakke Lumina vloerlamp herken je aan de ranke rechte lijnen in combinatie met de bijzondere minimalistische lichtkap. Deze Lumina vloerlamp is elegant, maar heeft tegelijkertijd iets stoers over zich heen. Door de 300 graden draaibare kop en de twee verschillende lichtstanden, verlicht de Lumina vloerlamp de kamer precies zoals jij dat wilt! De zeer innovatieve lamp is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, groen, oranje, rood, wit, zwart, nikkel en metaal. Deze Lumina vloerlamp is ook beschikbaar in een iets lagere variant, namelijk de Lumina Flo Lounge vloerlamp LED.

Sierlijke verlichting

Bijzonder sierlijk en vooral opvallend flexibel: dat is de perfecte omschrijving van de de Lumina Elle 1 vloerlamp met dimmer. Deze Lumina vloerlamp lijkt als een flamingo te balanceren op één poot! De constructie van de Lumina vloerlamp zorgt ervoor dat je de lamp altijd in de gewenste stand kan plaatsen. Alsof dat nog allemaal niet genoeg is, is de Lumina vloerlamp ook nog te verkrijgen in een andere versie: de Lumina Elle 2 vloerlamp met dimmer. De lamp heeft een extra scharnierpunt waardoor deze Lumina vloerlamp zo enorm flexibel in gebruik is. De lamp is in hoogte verstelbaar en daarnaast kunnen de armen en de lichtkap makkelijk worden gedraaid. Hierdoor kun je precies bepalen waar je de ruimte wilt verlichten, waardoor deze Lumina vloerlamp ideaal is als leeslamp.

Lumina vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina. Dat betekent dat wij elke Lumina vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lumina vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lumina vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lumina heeft prachtige verlichting in de series Flo, Daphine en Matrix.