Hay Lup Triangle kandelaar
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Hay Lup Triangle kandelaar

  Omschrijving

  De Hay Lup Triangle kandelaar is ontworpen door Shane Schneck.

  De Hay Lup Triangle kandelaar verbindt het oneindige met het eindige, zoals het ontwerp een doorlopende lijn volgt. En aan deze kandelaar komt gelukkig nooit een einde. Want als de kaars op is, zet je zo weer een nieuwe in deze elegante en industriële kandelaar. Met de Hay Lup Triangle kandelaar heb je een prachtig en tijdloos accessoire op tafel.

  De Hay Lup Triangle kandelaar heeft een hoogte van 14,3 centimeter en een breedte van 11,9 centimeter. De kandelaar is leverbaar in de kleuren zwart en koper. De zwarte kandelaar is gemaakt van gepoedercoat staal, de koperen kandelaar is van massief koper. Schoonmaken is simpel, achtergebleven kaarsvet verwijder je met kokend water. Maak de Hay LupTriangle kandelaar niet schoon met scherpe objecten, dit beschadigt het oppervlak. Als de koperen kandelaar donker wordt, kan deze gepoetst worden met koperpoets. De Hay Lup Triangle kandelaar is ook verkrijgbaar als Square kandelaar.

  Dit product is onderdeel van de Hay Lup serie.

  Zoek je naast de Lup kandelaar van Hay een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lup kandelaar, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Roestvrijstaal
  Herkomst Denemarken
  Merk Hay
  Productsoort (filter) Hay accessoires, Hay kandelaars
  Productfamilie Hay Lup
  Ontwerper Shane Schneck

  Sfeerafbeeldingen

  Hay Lup Triangle kandelaar
  Hay Lup Triangle kandelaar
  Hay Lup Triangle kandelaar
  Hay Lup Triangle kandelaar
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  hele mooie ouderwetse kandelaars die het dinertje net wat sfeervoller maken!
  Nina 20 februari 2014
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven