Helaas! Dit merk is niet meer verkrijgbaar bij Flinders. Gelukkig hebben we een heleboel andere merken in de collectie die je misschien interesseren. Bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België. Plaats dus snel je bestelling en geniet van de mooiste designmeubels.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flinders officieel LZF dealer in België

Flinders is officieel dealer van LZF. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van LZF en staat ze niet op onze website? Beldanonze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er toch wat verkeerd lopen met een product, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij LZF. In 9 van de 10 gevallen krijg je onmiddellijk een nieuwe lamp toegestuurd. Bestel je LZF  verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert de Thuiswinkel waarborg.

Flinders projectinrichting

Flinders is heel actief op de projectenmarkt en verzorgt volledige inrichtingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze stylistes denken graag met je mee en adviseren jou volledig onafhankelijk. Wij maken samen met jou een degelijk inrichtingsvoorstel, inclusief plannen op maat. Indien gewenst begeleiden wij je gedurende het hele inrichtingstraject en nemen wij het projectmanagement op ons. Uiteraard kunnen wij de verlichting van LZF in onze voorstellen meenemen. Neem nu contact op, wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

vrijblijvende offerte

Naar boven