Kartell Mademoiselle stoel
2-3 weken
 
€ 640
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Kartell Mademoiselle stoel

Omschrijving

De Kartell Mademoiselle eetkamerstoel is ontworpen door Philippe Starck.

Deze Mademoiselle van Kartell is door zijn hoogstaande fleurige voorkomen een sfeermaker in huis. Door het gebruik van zacht en ongewoon dik materiaal heeft dit stoeltje een ongekende zitkwaliteit. Alsof je op rozen zit!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

Mademoiselle, de designstoel die het meest “à la mode” is, wordt aangekleed door prestigieuze “made in Italy” modehuizen die een bijzondere band hebben met Kartell. De collectie bevat een reeks fantasiestoffen van Missoni en Moschino. Voor Missoni heeft Rosita Missoni "Vevey" gekozen, een caleidoscopisch bloemmotief dat zowel in rode als in bruine schakeringen beschikbaar is, en "Cartagena", een elegante graffi to van bloemmotieven in wit en zwart. Voor Moschino heeft Rossella Jardini "Sketches" gekozen, een motief gerealiseerd met een patchwork van originele illustraties van Franco Moschino, "Margherite", een bloementapijt op een zwarte achtergrond dat langzaam vervloeit van de zitting naar de rugleuning, en "Cuori", de iconische print van het merk in wit en zwart. Mademoiselle is chic en vrolijk en is verkrijgbaar met de structuur in transparant of zwart polycarbonaat. 

Zoek je naast de Mademoiselle eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mademoiselle eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Zithoogte 46.00
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal PC (kunststof)
Garantie 2 jaar
Herkomst Italië
Merk Kartell
Productsoort (filter) Kartell stoelen
Ontwerper Philippe Starck
Afmetingen (b) 55.00 x (d) 52.50 x (h) 80.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Kartell Mademoiselle stoel
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven