Naar boven

Flinders magazine

Elk half jaar brengt Flinders een printmagazine uit die boordevol inspiratie en handige tips staat. We geven je inspiratie voor verschillende ruimtes door trends uit te lichten en door designklassiekers in het zonnetje te zetten. Zo kun je eenvoudig ideeën opdoen voor je eigen woning en/of buitenruimte. In het Flinders magazine vind je onder ‘shop’ schitterende beelden met producten van merken die wij verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Vitra, Hay, Fermob, &tradition en Emu. Verder geven we je adviezen over bijvoorbeeld de inrichting van een deel van je woning of het onderhoud van bepaalde meubels. Kortom, in het Flinders magazine vind je eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends en meer voor elke ruimte in en rondom je woning. Ontdek wat jouw interieur een boost kan geven. Hieronder vind je de Flinders magazines: 

Vorige Flinders Magazine nummers

We brengen elk jaar een uitgave voor de lente/zomer en herfst/winter uit. Zo kunnen we de onderwerpen in het magazine perfect toespitsen op de seizoenen waarvoor we het magazine uitbrengen. Hieronder zie je een overzicht van de verschenen nummers.

Vragen over het Flinders magazine?

Het kan maar zo zijn dat je na het lezen van het Flinders magazine een of meerdere vragen hebt. Bij Flinders helpen we je graag met al je vragen en daarom kun je contact opnemen met Klantadvies. Heb je onderwerpen waarover je in een volgend magazine graag meer leest of ziet? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@flinders.be.