Flinders magazine

Elk half jaar brengt Flinders een printmagazine uit die boordevol inspiratie en handige tips staat. We geven je inspiratie voor verschillende ruimtes, door trends uit te lichten en door designklassiekers in het zonnetje te zetten. Zo kun je eenvoudig ideeën opdoen voor je eigen woning en/of buitenruimte. In het Flinders magazine vind je onder ‘shop’ schitterende beelden met producten van merken die wij verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Vitra, Hay, Fermob, &tradition en Emu. Verder geven we je adviezen over bijvoorbeeld de inrichting van een deel van je woning of het onderhoud van bepaalde meubels. Kortom, in het Flinders magazine vind je eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends en meer voor elke ruimte in en rondom je woning. Ontdek wat jouw interieur een boost kan geven.

Editie voor de zomer én winter

Dit magazine ontvang je gratis bij een bestelling via onze webshop Flinders of bij een bezoek aan onze winkel. Je kunt dit magazine ook online vinden. Elke zomer en winter brengen we het Flinders magazine uit. Zo zijn de onderwerpen in het magazine ook toegespitst op het seizoen waarvoor het magazine wordt uitgebracht. Zo vind je in de zomereditie van 2017 onder andere inspiratie voor je tuin, informatie over hoe je kleine buitenruimtes optimaal inricht en simpelweg meubels, verlichting en woonaccessoires met een verhaal. Ben je al nieuwsgierig naar de wintereditie van 2017? Dit Flinders magazine kun je verwachten vanaf oktober.

 

Ga direct naar ons nieuwste magazine: Flinders magazine zomer 2017

Vragen over het Flinders magazine?

Het kan maar zo zijn dat je na het lezen van het Flinders magazine een of meerdere vragen hebt. Bij Flinders helpen we je graag met al je vragen en daarom kun je contact opnemen met Klantadvies. Heb je onderwerpen waarover je in een volgend magazine graag meer leest of ziet? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@flinders.nl.

Naar boven