Flinders magazine

Elk half jaar brengt Flinders een printmagazine uit die boordevol inspiratie en handige tips staat. We geven je inspiratie voor verschillende ruimtes, door trends uit te lichten en door designklassiekers in het zonnetje te zetten. Zo kun je eenvoudig ideeën opdoen voor je eigen woning en/of buitenruimte. In het Flinders magazine vind je onder ‘shop’ schitterende beelden met producten van merken die wij verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Vitra, Hay, Fermob, &tradition en Emu. Verder geven we je adviezen over bijvoorbeeld de inrichting van een deel van je woning of het onderhoud van bepaalde meubels. Kortom, in het Flinders magazine vind je eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends en meer voor elke ruimte in en rondom je woning. Ontdek wat jouw interieur een boost kan geven.

Editie voor de lente/zomer én herfst/winter

Dit magazine ontvang je gratis bij een bestelling via onze webshop Flinders of bij een bezoek aan onze winkel. Je kunt dit magazine ook online vinden. Elk jaar brengen we een editie voor de lente/zomer en herfst/winter uit. Zo zijn de onderwerpen in het magazine ook toegespitst op de siezoenen waarvoor het magazine wordt uitgebracht. Zo vind je in de zomereditie van 2017 onder andere inspiratie voor je tuin, informatie over hoe je kleine buitenruimtes optimaal inricht en simpelweg meubels, verlichting en woonaccessoires met een verhaal. Het tweede Flinders magazine is een feit: de herfst- en wintereditie laat je onder meer kennismaken met de laatste verlichtingstrends, legt je uit hoe je een lichtplan samenstelt en geeft je inspiratie voor de kinder- en slaapkamer. Benieuwd wanneer het volgende magazine wordt uitgebracht? Dit Flinders magazine kun je verwachten vanaf maart 2018. Hieronder vind je de Flinders magazines: 

Ga direct naar ons nieuwste magazine: Flinders magazine herfst/winter.

Vragen over het Flinders magazine?

Het kan maar zo zijn dat je na het lezen van het Flinders magazine een of meerdere vragen hebt. Bij Flinders helpen we je graag met al je vragen en daarom kun je contact opnemen met Klantadvies. Heb je onderwerpen waarover je in een volgend magazine graag meer leest of ziet? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@flinders.be.

Naar boven