Magis Barkrukken

Magis heeft een prachtige collectie barkrukken in veel verschillende soorten en maten. Met zoveel designs wordt het nog lastig kiezen. Ben je op zoek naar een lichtgewicht kruk, dan is de Magis Stool One barkruk een goede keuze. Deze fraaie drievoeter weegt bijna niets en staat net zo graag binnen als buiten. En als je hem met een aantal soortgenoten opstapelt, heeft hij daar ook geen moeite mee. Heb je liever een barkruk die ferm met zijn voet op de grond staat, kijk dan eens naar de Magis Bombo Stool barkruk. Met zijn strakke design is deze barkruk een eyecatcher aan elke bar. Maar ook aan een hogere eettafel staat deze barkruk van Magis goed. Je kan hem namelijk in hoogte verstellen. Of ga voor een van de andere Magis barkrukken, je vindt ze allemaal bij Flinders.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Moois van Magis

Het Italiaanse merk Magis is al sinds 1976 een bekende naam in de designwereld. De filosofie van Magis is dat design vooral een manier van denken is. Ze bekijken de wereld en zien kansen om bestaande elementen in een andere context toe te passen. Vervolgens screenen ze welk idee uitvoerbaar is en welk idee niet. Door deze visie zijn de ontwerpen van Magis vaak net even anders dan je gewend bent. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. Dit zie je ook bij de formidabele Magis Magis Tibu verstelbare barkruk, die zowel binnenshuis als in de tuin geplaatst kan worden.

Op hoge poten

Heb je thuis of op je werk een hoge bar? Dan zijn de barkrukken van Magis ideaal. En omdat smaken verschillen, is het maar goed dat je een Magis barkruk in verschillende modellen en kleuren kunt bestellen. Zo maak je met de Magis Pipe Stool barkruk van je eigen bar een echt café. De Magis barkruk lijkt een beetje op een oude caféstoel en nodigt uit om een heerlijk kopje koffie te drinken. Hij is gemaakt van aluminium buizen met een stalen rug- en zitgedeelte. De Magis Déjà-vu Stool barkruk is ook gemaakt van staal. Bij deze barkruk kan je kiezen uit drie hoogtes en of je de barkruk met of zonder steuntje voor je voeten wil. Daarnaast is de Magis Steelwood barkruk een bijzonder exemplaar. De eerste indruk die je van hem krijgt, geeft ook meteen zijn naam prijs. De Steelwood barkruk is gemaakt van een combinatie van staal en beukenhout. Het leuke van de barkruk is dat je goed kunt zien hoe hij in elkaar steekt.

Kunststof Magis barkrukken

Magis heeft ook barkrukken die gemaakt zijn van kunststof. Kunststof heeft als groot voordeel dat het een sterk materiaal is. De Magis Magis Sequoia barkruk is bijvoorbeeld bijzonder stevig, maar toch licht van gewicht. Het is een elegante verschijning aan de bar, of waar je de barkruk maar neerzet. Dat kan binnen en buiten. De Paso Doble Stool barkruk van Magis is er in allerlei kleuren. De laatste barkruk van Magis is de Magis Magis Officina barkruk H75, is een speciale uitvoering. Hoewel de vormgeving bescheiden is gehouden, zie je duidelijk terug dat het onderstel op een bijzondere manier is geproduceerd.

Magis Barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke Magis barkruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Magis barkruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis barkruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.