Magis Bombo

Heb je een bar of een hoge eettafel in je woning? Dan kunnen de barkrukken uit de Magis Bombo collectie goed van pas komen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Magis Bombo Stool barkruk. Deze barkruk eist direct je aandacht op door de stevige zitting en het strakke design. Je hebt helemaal zelf in de hand op welke hoogte je plaatsneemt op deze barkruk. De zithoogte kun je verstellen van 50 centimeter tot 74 centimeter. Hierdoor maakt het helemaal niet uit als je klein of juist heel groot bent, want door deze functionaliteit eet of drink je eenvoudig op gelijke hoogte. Zo fungeert deze barkruk als barkruk én eetkamerstoel. Wil je met meer barkrukken kennismaken uit de Magis Bombo collectie? Wacht niet langer en neem een kijkje. 

Magis design

Het Italiaanse merk Magis is al sinds 1976 een bekende naam in de designwereld. De filosofie van Magis is dat design vooral een manier van denken is. Ze bekijken de wereld en zien kansen om bestaande elementen in een andere context toe te passen. Vervolgens screenen ze welk idee uitvoerbaar is en welk idee niet. Door deze visie zijn de ontwerpen van Magis vaak net even anders dan je gewend bent. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. Het Italiaanse Magis heeft zowel designproducten voor binnenshuis als buitenshuis. Dat betekent binnen én buiten genieten van Italiaans topdesign. 

Moderne Magis Bombo barkrukken

Ben je op zoek naar een echte designbarkruk? Dan zit je in de Magis Bombo collectie helemaal goed. Stefano Giovannoni heeft alle barkrukken uit deze serie ontworpen. De Magis Special Bombo barkruk is een zitmogelijkheid speciaal voor jou. Deze barkruk nodigt je graag uit om plaats te nemen en urenlang te genieten van een heerlijke borrel of simpelweg je favoriete boek. Hij straalt van top tot teen en dat komt doordat deze barkruk onder andere is gemaakt van glanzend ABS.

Bijzettafels van formaat

Naast de barkrukken vind je ook een aantal bijzettafels die je graag uitnodigen voor heerlijke avonden met goede gesprekken. De Magis Bombo bijzettafel hoog 55 kan hier een handje bij helpen. Dit tafelblad heeft een diameter van 55 centimeter en een hoogte van 90 centimeter. Hierdoor heb je genoeg ruimte om een aantal glazen te plaatsen en wat borrelhapjes neer te zetten. Klinkt dat goed in de oren? Mocht deze bijzettafel net wat te hoog zijn, dan kun je ook kiezen voor de Magis Bombo bijzettafel laag 55.

Magis Bombo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit Magis Bombo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Magis product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven