Marcel Wanders voor Magis

Magis is een prachtig Italiaans merk dat al sinds 1976 actief is in de wereld van design. Ze brengen al jaren vele verschillende schitterende designmeubelen op de markt. Voor deze collectie werkte Magis samen met niemand minder dan Marcel Wanders. Marcel Wanders is een beroemde Nederlandse ontwerper die er vooral om bekend staat de meest uitgesproken meubels op de markt te brengen. De Cyborg serie past daar zeker tussen, al zijn deze ontwerpen toch ook heel toegankelijk en zijn ze in de meeste interieurs prima te combineren met van alles en nog wat. Marcel Wanders heeft zijn eigen designlabel, maar werkt ook veel samen met andere merken waarvan Magis er nu dus één is.

Magis Cyborg stoelen: samenkomst van materialen

De Cyborg serie van Magis heeft niet voor niets zo’n mooie en opvallende naam gekregen. De samensmelting van twee verschillende materialen staat centraal bij iedere stoel uit de serie. Neem bijvoorbeeld de Magis Cyborg Club stoel. Deze bestaat uit twee elementen: de poten en zitting zijn gemaakt van polycarbonaat en de rug- en zijleuning is gemaakt van prachtig natuurlijk wicker. Een combinatie die je niet vaak ziet. En vergeet ook de Magis Cyborg Elegant stoel niet. Gemaakt van dezelfde materialencombinatie, maar met een sierlijk patroon in de rug- en zijleuning. De Cyborg stoel is weliswaar gemaakt van maar één materiaalsoort, maar heeft toch een bijzonder uiterlijk door het contrast tussen het transparante deel en de gekleurde poten en zitting.

Magis Cyborg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke stoel uit de Magis Cyborg collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.