Magis Me Too collectie

De Magis Me Too collectie bestaat sinds 2004 en is de eerste verzameling design meubels voor kinderen. En niet zonder succes! De producten uit de Magis Me Too serie zijn mateloos populair onder kids én hun ouders. De vrolijke kleuren, oersterke materialen en een onderhoudsvriendelijk karakter zorgen ervoor dat iedere papa of mama graag een Magis Me Too product in de kinderkamer neerzet. Bovendien heeft ieder ontwerp ook een functie. Zo laat je je kindje met een gerust hart op de Julian kinderstoel uit de Magis Me Too collectie zitten. De afmetingen van deze stoel, die het uiterlijk van een poes heeft, zijn afgestemd op kinderhoogte. Ook kun je het stoeltje zowel binnen als buiten gebruiken. Je merkt het al; de ontwerpers van de Magis Me Too producten hebben overal rekening mee gehouden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Magis Design

Magis design is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de design meubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute design iconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. In 2004 zette het Italiaanse label bijvoorbeeld een nieuwe stap door een meubellijn speciaal voor kinderen uit te brengen, de Magis Me Too collectie. Dit bleek een goede zet, want de kindermeubels van Magis zijn razend populair geworden. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Marcel Wanders voor Magis Me Too

Zoals gezegd bracht designlabel Magis in 2004 als eerste een serie kindermeubels op de markt. Met deze collectie, Magis Me Too genoemd, werd een nieuw succes geboren. Het meest bekende ontwerp uit de Magis Me Too collectie is ongetwijfeld de Puppy kinderstoel. Deze vrolijke stoel in de vorm van een puppy (hoe kan het ook anders) is er in vele formaten en kleuren. Je kind kan er heerlijk op spelen en de stoel staat nog leuk ook. En heb je de Little Flare kindertafel al gezien? Ontworpen door topontwerper Marcel Wanders biedt deze tafel plaats aan al het talent in de dop. Heeft je kind geknoeid? Geen probleem. De meubels uit de Magis Me Too collectie zijn oersterk en eenvoudig schoon te maken.

Spelenderwijs leren

De producten uit de Magis Me Too familie zijn niet alleen leuk om te zien, maar helpen je kindje ook bij het spelenderwijs leren. Neem het Puzzle Carpet speelgoed; klik de puzzelstukken met opdruk van land, zee en bos aan elkaar tot een bijzonder kleed. Voor de kleine creatievelingen heeft de Magis me Too collectie het My Zoo speelgoed ontwikkeld. Deze bijzondere dierentuin laat je dikke vrienden worden met een beer, een giraf en een olifant. Ze zijn van een redelijik formaat maar van karton, dus je kunt ze hebben. Omdat je de dieren uit de Magis Me Too collectie eerst zelf in elkaar zet, leer je ze van top tot teen kennen. Daarna kun je ze beschilderen, beplakken of simpelweg laten zoals ze zijn.

Magis Me Too bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elk product uit de Magis Me Too collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Magis Me Too product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis Me Too product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Me Too kindermeubels heeft Magis prachtige stoelen en tafels.