Sorteren op

1-2 van 2 producten

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Het is net een dierentuin: Magis speelgoed

Met het Magis My Zoo speelgoed haal je zoals de naam je vast al doet vermoeden de dierentuin in huis. Dat is handig, want zo kun je een aantal bezoeken aan de dierentuin overslaan en je kind heerlijk laten spelen in je eigen huis. Het is bijzonder speelgoed die je dikke maatjes laat worden met een beer, een giraf en een olifant. Ze hebben een aardig formaat, maar dat betekent niet dat je (kind) ze niet kan hebben. Ze zijn namelijk stuk voor stuk gemaakt van karton. Om de dierentuin te creëren is je kind in elk geval al even zoet. De dieren dien je namelijk van top tot teen in elkaar te zetten. Vervolgens kun je er je eigen draai aan geven door ze te beschilderen of te beplakken. De dieren hebben logischerwijs allemaal een andere afmeting.

Magis speelgoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elk Magis speelgoed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek speelgoed van Magis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Magis speelgoed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.