Magis Substance

Elegant door zijn eenvoud, zo is de Magis Substance het best te omschrijven. De Japanse ontwerper Naoto Fukasawa wilde voor deze serie een duurzame en tijdloze stoel maken. Dit heeft hij gedaan door simpele vormen te gebruiken. De twee U-vormige bogen met een simpele kruisvormige verbinding vormen de poten van de stoel. Daarboven plaatste hij een kuip met lichte rondingen en de Magis Substance stoel is een feit. De combinatie van de gebogen details van de poten en de subtiele kuip geeft de Substance stoelen van Magis een verwelkomende uitstraling. Maar je kiest natuurlijk niet alleen voor de stoel om zijn uiterlijk. Door het zitcomfort van de Magis Substance Tube stoel wil je als je er eenmaal inzit eigenlijk het liefst ook niet meer opstaan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Magis Design

Magis design is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk. Voor welke Magis stoel ga jij?

Less is More

De Substance collectie van Magis heeft geen toeters en bellen nodig. Juist door zijn eenvoudigheid is hij zo elegant. Less is more geldt zeker voor de Magis Substance Wood stoel. Het onderstel is gemaakt van essenhout en is verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart. De Magis Substance Wood Armchair stoel heeft hetzelfde onderstel, maar de kuip is net iets anders. Deze Substance stoel heeft ook armleuningen, waardoor je heerlijk royaal kunt zitten. De Magis Substance Tube Armchair stoel heeft geen houten, maar een aluminium frame. Dit geeft de stoel een industriële look. Alle kuipen zijn gemaakt van een soort kunststof: propyleen. Dit materiaal is super stevig en kan eenvoudig de mooie ronde vormen van de stoel aannemen. Daarnaast kun je in het assortiment Substance stoelen van Magis kiezen uit verschillende kleuren. De beige/grijze en witte stoelen zorgen voor een rustige basis van je eettafel. Met de zwarte en mosterd kleurige Magis Substance stoelen breng je juist een opvallend item in de woonkamer.

Magis Substance bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis Substance. Dat betekent dat wij elk product uit de Magis Substance collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Substance product van Magis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis Substance product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.