Magis tuintafels

De tuintafels van Magis zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar zijn ook handig in gebruik. Ontwerpen zonder grenzen, dat is waar het Italiaanse merk Magis voor staat. Creativiteit en kwaliteit zijn belangrijke elementen binnen het merk. Door technologische verfijning in het ontwerpproces ontstaan de meest mooie designmeubelen. Neem bijvoorbeeld de Air-Table tafel van Magis. De tafel is licht van gewicht waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek. Ook kun je, indien je meerdere tafels hebt of aanschaft, de tafels opstapelen. Ideaal voor als je een keer wat meer ruimte nodig hebt in je tuin of op je (dak)terras. Op zoek naar een tuintafel met een speelse vorm? Dan is de triangeluitvoering van deze tafel misschien wel iets voor jou. Deze tuintafel heeft alle voordelen van de Air-Table tafel, maar onderscheidt zich door de driehoekige, ronde vorm.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Magis design

Het Italiaanse merk Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van het merk niet meer weg te denken. Het designmerk heeft een heldere focus op productontwikkeling en biedt de ontwerpers de mogelijkheid om ideeën ook daadwerkelijk te realiseren. Magis dankt haar succes onder andere aan topontwerpers als Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Eero Aarnio en Enzo Mari. Samen met deze ontwerpers zijn prachtige eetkamerstoelen, kinderstoelen en tuinstoelen ontwikkeld. Ondertussen bestaat het merk al heel wat jaren en proberen ze continu te innoveren door nieuwe producten op de markt te brengen. Het internationale team van designers wordt gemotiveerd door het enthousiasme van de oprichter zelf. Hij is nog altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ruime keuze uit Magis tuintafels

Op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige tuintafel? Magis heeft het allemaal. Neem bijvoorbeeld de Magis Striped Tavolo tuintafel. Deze tuintafel heeft een vierkant tafelblad en is verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Het tafelblad wordt gedragen door een frame van stalen buizen. Het strakke uiterlijk van deze tafel maakt dat het een genot is om aan te zitten én om naar te kijken. De tuintafel is ook verkrijgbaar in een rechthoekige vorm: de Magis Striped tuintafel 159x79. Ben je op zoek naar een tafel met een unieke touch? Bekijk dan de Magis Brut tuintafel 60. Deze tafel is een sierlijke aanwinst in de tuin, maar komt binnenshuis ook goed van pas. Lees hier tips om je kunststof tuinmeubelen te onderhouden.

Magis tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.