Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Magis design

Het Italiaanse designlabel Magis staat eigenlijk bekend om ontwerpen zonder grenzen. De combinatie van kwaliteit en creativiteit samen met de technologische verfijning zorgt voor topdesignproducten die net een beetje anders zijn. Producten die graag je aandacht opeisen en dat verdienen ze ook. Het mag wel duidelijk zijn dat de ontwerpers van Magis out of the box denken. Enkele topontwerpers uit dit team zijn Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic en Jasper Morrison. Achter dit designlabel zit de Italiaan Eugenio Perazza. Hij heeft dit merk in 1976 opgericht en sindsdien mag en kun je Magis ook niet meer missen in de designwereld. Ontwerpen die absoluut hebben bijgedragen aan het succes van Magis zijn de Chair One serie en Bombo serie.

Strak & modern: de Magis Vanity meubels

Door het design van deze meubels, komen ze in vrijwel elke ruimte tot hun recht. Ga jij liever voor een zwarte of witte stoel? Dan valt het transparante exemplaar af, maar kunnen we je laten kiezen uit de zwarte variant of dit item: de Magis Vanity stoel glossy white. Voor welke kleur je ook kiest, je hebt in elk geval een comfortabele zitplaats. Dit komt door het exclusieve stofmerk Kvadrat dat hiervoor wordt gebruikt. Een stof waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat merk je direct zodra je plaatsneemt. Maar om de zithoek compleet te maken, heb je uiteraard een tafel nodig. Daarom stellen we je graag voor aan de Magis Vanity tafel 220x90. Weet jij al hoe je je zithoek gaat inrichten? Als je er toch niet helemaal uitkomt, kun je ook eens een kijkje nemen in de collectie tuinsets van Magis.

Magis Vanity bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Vanity collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.