Magis Pipe Chair stoel

Actie: Bij aankoop van 4 stoelen ontvang je een gratis cadeaubon van € 50,-

  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Magis Pipe Chair stoel

  Omschrijving

  De Magis Pipe Chair stoel is ontworpen door Jasper Morrison.

  Espresso, macchiato of cappuccino. De Pipe Chair lijkt een beetje op een oude caféstoel en nodigt uit om eens heerlijk koffie te drinken. Hij is gemaakt van aluminium buizen met een stalen rug- en zitgedeelte. Hierin zitten gaten die de stoel zijn speciale karakter geven. Dit is de Pipe Chair zonder armleuningen en per twee stuks stapelbaar. 

  Zoek je naast de Pipe Chair design stoel van Magis een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Magis. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pipe Chair design stoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal Aluminium (metaal)
  Herkomst Italië
  Merk Magis
  Productsoort (filter) Magis stoelen
  Ontwerper Jasper Morrison
  Bijlagen Productinformatie
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Magis Pipe Chair stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven