Magis Proust fauteuil outdoor

Actie: Bij aankoop van dit fauteuil ontvangt u een gratis cadeaubon van € 50,-

  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Magis Proust fauteuil outdoor

  Omschrijving

  De Magis Proust fauteuil outdoor is ontworpen door Alessandro Mendini.

  De Proust fauteuil van Magis is een zetel met koninklijke allure. Je kunt er koningsgezind op plaatsnemen in rood, wit, blauw of oranje. Of met een meer Republikeins hart kiezen voor de donkergroene of zwarte variant. Welke Proust fauteuil je ook in huis haalt, je voelt je de koning te rijk. Behalve in de uni-kleuren is de fauteuil ook verkrijgbaar in een multicolour variant. De stoel is ook geschikt voor buiten.

  De Magis Proust fauteuil outdoor is gemaakt van polyethyleen. Dit is de meest gebruikte kunststof en goed te recyclen. De fauteuil is 104 centimeter breed, 90 centimeter diep en 105 centimeter hoog. De zithoogte bedraagt 39 centimeter.

  Zoek je naast de Proust fauteuil van Magis een andere fauteuil van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Magis. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Proust fauteuil, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Geschikt voor buiten
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Magis
  Ontwerper Alessandro Mendini
  Bijlagen Productinformatie
  Opmerking Geschikt voor buiten.

  Sfeerafbeeldingen

  Magis Proust fauteuil outdoor
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven