Flinders Project: Manhave Vastgoed

Flinders Project: Manhave Vastgoed

Manhave Vastgoed heeft meer dan honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en verhuren van onroerend goed. Zij doen er alles aan om de positionering in het gebied rondom de Rotterdamse Kruiskade te verwerken op basis van co-creatie, innovatie en kwaliteit. Uiteindelijk gaat het erom dat wonen, werken, winkelen en ontspannen optimaal samengaan.

Samen met Martijne Interieur heeft Flinders het complete kantoor van Manhave Vastgoed in Rotterdam ingericht. Bij de inrichting van deze ruimte is er gekozen voor de Crown Plana Major kroonluchter van Nemo en de Slim tafel van Arco. Daarnaast is de keuze gevallen op verschillende designproducten van Normann Copenhagen, Vitra, Artemide en Hay

De bovenstaande foto's zijn gemaakt door Martijne Interieur.

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële projectdealer van meer dan 250 designlabels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven