Sorteren op

1-36 van 57 producten

Market Set en kwaliteit

Bij Market Set behoort kwaliteit tot een van hun belangrijkste verplichtingen. Ze hebben een inhouse kwaliteitsteam dat uitgerust is met de nieuwste en state-of-the-art technologieën. Market Set gaat ver in het checken van kwaliteit en garandeert het daarom ook. De uitvoerige studies die voorafgaan aan elk product zorgen ervoor dat Market Set dit kan garanderen. Dus welke Formentera lamp van Market set je ook kiest, kwalitatief gaat hij je nooit teleurstellen. Maar ook de kwaliteit van het uiterlijk krijgt een dikke 10. Met een klein beetje verbeelding is het net alsof je een enkeltje naar Formentera boekt met deze collectie. De collectie is dus niet alleen esthetisch heel aantrekkelijk, maar ook kostbaar en daar houden we van bij Flinders! Jij toch ook?

Tijdloze Formentera lampen van Market Set

Bij Market Set koop je nooit iets wat niet meer in is, want dit merk volgt de hedendaagse trends en speelt er duidelijk op in. Inspelen op trends houdt bij dit merk daarentegen niet in dat de lampen onderhevig zijn aan trends, want alle collecties sluiten aan bij alle kernwaarden van het merk waardoor ze niet alleen hip, maar vooral ook tijdloos zijn. Bohemian chic is weer helemaal in de mode en dat zie je daarom ook terug in de Formentera collectie van Market Set. De grafische lijnen zorgen voor het eigentijdse en chique design en benadrukken ook de luchtige geest van de lamp. Daarnaast geven de lampen de perfecte zomerse tint en laten we eerlijk zijn: iedereen wil toch altijd wel de zomer in huis halen?

Market Set Formentera bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle producten uit de Formentera collectie van Market Set kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

 

Market Set
Filters
Overige categorieën
Merken
Market Set
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update