Market Set hanglampen

Market Set is een Frans verlichtingsmerk dat in 1970 werd opgericht. Het merk karakteriseert zich voornamelijk door de trends van nu terug te laten komen in al hun designs. Zo ook in de hanglampen die ze uitbrengen. Deze hanglampen zijn duurzaam, vaak gemaakt van natuurlijke materialen en beschikbaar in vele varianten. Zo is er voor ieder huis een passende hanglamp van Market Set te krijgen, wat je stijl ook is! Het eerste materiaal wat bijvoorbeeld al meteen opvalt, is webbing. Dit zien we terugkomen in een van de meest succesvolle collecties van Market Set: de grote en opvallende Screen hanglampen. Deze schitterende kunstwerken sieren ieder plafond. Ga jij voor de Screen hanglamp of de Screen XXL hanglamp?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Market Set: altijd volgens de laatste trends

Dat Market Set een merk is dat hedendaagse trends volgt en daarop inspeelt, wil zeker niet zeggen dat de lampen niet tijdloos zijn. Ieder jaar worden er nieuwe collecties uitgebracht en elke keer weer sluiten ze aan op de kernwaarden van Market Set. Duurzaamheid, natuurlijke materialen en rustgevende designs voeren over het algemeen de boventoon. Qua hanglampen is dat dan ook niet anders. In de verschillende series zien we vooral veel webbing, maar ook werkt het merk met rieten franjes die rechtstreeks uit Marokko lijken te komen. Als dat je huis geen zomers tintje geeft! Vaak werkt Market Set ook met hanglampen waarbij meerdere losse lampen worden gecombineerd tot een groot geheel: iets wat zorgt voor een echt statement in je interieur.

Natuurlijke materialen in de Market Set hanglampen

De hanglampen van Market Set zijn niet alleen gemaakt van natuurlijke materialen, ze hebben ook een kleurenpalet dat voornamelijk bestaat uit aardse tinten. Neem bijvoorbeeld de Singapour XML hanglamp van dit merk. Gemaakt van schitterend webbing, maar ook verrijkt met verschillende zachte kleuren. Zo zien we lichtblauw terug wat de lamp een frisse uitstraling geeft, maar ook verschillende tinten groen en zelfs hier en daar een uitspatting naar fel geel of donkerblauw. Zo voeg je met de Market Set hanglampen niet alleen een stukje natuur toe aan je interieur, maar kleed je het ook nog eens heel mooi aan. Bovendien maakt dit de lamp toepasbaar in bijna alle interieurstijlen.

Market Set hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle Market Set hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.