Sorteren op

1-36 van 57 producten

Market Set voor iedereen

Market Set is een nieuwe artistieke richting opgegaan door het herontwerpen van twee merkuniversums: voor heren en voor dames. Voor heren richt Market Set zich op elegant ontwerp. Het geeft een prominente plaats aan messing en marmer met de focus op betaalbare luxe en decoratie omtrent grafische lijnen die tijdloos design opleveren. Voor dames brengt dit merk hot en cold samen. Dit zorgt voor het onthullen van de sexy en glamoureuze kant van Market Set. De opeenstapeling van geometrische vormen onthult ontzettend grote ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van goud, iriserende materialen en parelwitte reflecties. Een echt vrouwelijk tintje dus. Maar maak je niet druk, want dit gaat slechts om het uiterlijk van de lampen en niet om wie het mag kopen.

Market Set met de Mekko designlampen

Market set is afkomstig uit Gironde. Het merk biedt een ruime keuze aan verlichting en creëert dagelijks nieuwe collecties die zijn geïnspireerd op de laatste trends, nieuwe toepassingen en de behoeften van verschillende markten. De collecties zijn kostbaar, verfijnd en dynamisch. De natuurlijke materialen als riet en linnen maken nu ook hun intrede in de collecties en voegen zowel rust als warmte toe in jouw interieur. Dat geldt dus ook voor de Mekko collectie van Market Set. De combinatie van verschillende materialen en kleuren zijn magisch en zullen een lach op ieders gezicht toveren. Zo verfraaien de Mekko lampen van Market Set in een handomdraai ieders interieur.

Market Set Mekko bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle producten uit de Mekko collectie van Market Set kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Market Set
Filters
Merken
Market Set
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Woonstijl
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update