Sorteren op

1-36 van 57 producten

Rustgevende Singapour serie van Market Set

De Singapour collectie gaat hand in hand met rust. De collectie heeft namelijk een combinatie van cannage en gewassen linnen. Deze mix nodigt je uit om te reizen en bij reizen hoort natuurlijk tot rust komen. Daarnaast zorgen de materialen ervoor dat de lichtbron op een gave manier projecteert op het linnen en op andere objecten die in de buurt staan. Alsof het zonnetje door de linnen gordijnen van jouw strandhuis heen schijnt. Een ander buitengewoon exemplaar uit deze collectie is de Singapour tafellamp LED draagbaar die je overal mee naartoe kan nemen. Hij is namelijk oplaadbaar. Dus mocht je besluiten op een warme zomerdag je avond in de tuin af te sluiten, dan kan je de rustgevende sfeer van de Singapour lampen van Market Sest gewoon meenemen.

In het oog springende Singapour lampen van Market Set

Market Set is een merk van de Corep Lighting group. De nieuwe collectie van Market Set is kostbaar, prachtig en subtiel. Market Set ontwerpt decoratieve lampen die een genot zijn om naar te kijken. De collectie is geïnspireerd op trends gecombineerd met innovatieve ontwikkelingen. Alle ontwerpen van dit merk zijn uniek, maar hebben wel één ding gemeen: rust. In een wereld die nooit stilstaat is tot rust komen iets waar iedereen wel voor openstaat, toch? Market Set maakt al design sinds de jaren 70 en hun lampen kennen veel succesverhalen. Zo ook de Singapour collectie. Een echt inspirerend merk dat een verhaal vertelt. Een verhaal dat ieder individu anders zal interpreteren en wat deze collectie juist zo gaaf maakt. Welk verhaal vertellen de Singapour lampen jou?

Market Set Singapour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle producten uit de Singapour collectie van Market Set kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Market Set
Filters
Overige categorieën
Merken
Market Set
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update