Market Set tafellampen: Franse roots

De Franse roots van het merk zien we duidelijk terug in de stijl van de Market Set tafellampen. Hoe? Nou, ten eerste valt ons oog op de materialen die gebruikt zijn voor de lampen. Hierin zien we een tweedeling tussen klassiek en natuurlijk – soms zelfs een tikkeltje bohemien. De klassieke materialen zijn bijvoorbeeld velours en keramiek. Deze twee geven je interieur luxe en stijl. Als we kijken naar de natuurlijke materialen zien we voornamelijk riet en webbing, maar ook linnen, hout en marmer komen terug in de tafellampen van Market Set. En dan hebben we het nog niet eens over de knappe Screen tafellamp; een kunstwerk op zich. Welke variant is jouw favoriet?

Tijdloos en toch uniek: de tafellampen van Market Set

Het bijzondere aan de Market Set tafellampen, naast het feit dat ze tijdloos zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen, is de vorm. De vormen van de Market Set Portinatx tafellamp, en de Market Set Cosiness tafellamp lijken namelijk in principe vrij veel op elkaar, maar hebben toch allemaal een heel andere uitwerking op een ruimte. Dit komt door een paar kleine aanpassingen in zowel vorm, kleur als materiaalkeuze. Neem bijvoorbeeld de lampenkap. Deze is voor iedere tafellamp totaal anders. Met zijn strakke lijnen en klassieke vormen zijn de Market Set tafellampen tijdloos, waardoor je niet snel uitgekeken raakt.

Market Set tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle Market Set tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Market Set
Filters
Overige categorieën
Merken
Market Set
Productsoort
Tafellamp
Kleur
Woonstijl
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update