Naar boven

Marketing

Als het om online marketing gaat, maken we onderscheid in content die zichtbaar is in de betaalde en niet-betaalde zoekresultaten in Google. Op deze afdeling werken veel verschillende disciplines. Van een SEO marketeer en online marketeer tot een visual designer en contentmarketeer. De samenwerking hiertussen is van groot belang om goede content te creëren en deze op een juiste manier in de markt te zetten en te laten converteren. Om te meten hoe bepaalde activiteiten werken of niet werken, wordt veelzijdig gebruikgemaakt van Analytics om zo optimaal bij te sturen waar nodig. Wanneer je op deze afdeling komt te werken, leer je alle kneepjes van het marketingvak in een druk, gezellig en jong team. Het is goed om te weten dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om door te groeien middels opleidingen en cursussen. Deze afdeling is ook verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen van nieuwsbrieven en advertenties in de krant tot aan het Flinders magazine en de posts op sociale media. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

Staat jouw vacature erbij?

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor deze afdeling beschikbaar. 

 

Mark

Mark - Online Marketeer

“ Op de afdeling marketing werken we met een leuk team in verschillende disciplines er elke dag aan om Flinders zo goed mogelijk te presenteren aan de buitenwereld. Met name online marketing is een vakgebied wat zich continu ontwikkeld, het is onze taak om ons aanzienlijke budget zo efficiënt mogelijk in te zetten. Een uitdaging die wij graag aan gaan! ”

Bekijk het Flinders team
Nouska

Nouska - Visual Designer

“ Als Visual Designer ziet geen dag er hetzelfde uit. Van het re-designen van de website tot het vormgeven van de Flinders app, alles moet er netjes uitzien. Maar je bent niet alleen online bezig: ook de offline media maken een groot deel uit van de grafische werkzaamheden. Denk hierbij aan het Flinders Magazine en alle printmedia zoals posters en flyers die in de fysieke Flinders winkel nodig zijn. ”

Bekijk het Flinders team