Marset buitenlampen

Waar je binnenshuis de juiste sfeer wilt neerzetten, wil je dat buitenshuis natuurlijk net zo goed. Dat begrijpt Marset als geen ander. De buitenlampen van Marset zijn niet alleen mooi vanwege hun minimalistische vormgeving, ze zetten ook absoluut de toon qua sfeer. Het licht uit deze lampen is magisch mooi. Wist je trouwens dat de IP-waarde van de lampen iets zegt over of je ze buiten kunt gebruiken of niet? Het getal laat je zien in hoeverre de lamp beschermd is tegen water of spatten. Alle lampen met IP44 of hoger zijn geschikt om buiten te gebruiken. De buitenlampen van Marset hebben over het algemeen een IP-waarde van 65 en dat betekent dus dat je dan sowieso altijd goed zit.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 38 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 38 producten Terug naar boven

Design van Marset

Marset begon in de jaren 40 als klein familiebedrijf. We kunnen wel zeggen dat dat kleine bedrijfje van toen nu iets is wat tot het verleden behoort. Marset is een gevestigde naam in de designwereld en een van de grote spelers op het gebied van verlichting. En dan kun je natuurlijk niet aankomen zonder een collectie met mooie buitenverlichting. Waar Marset zich in eerste instantie meestal richtte op verlichting voor binnenshuis, zijn ze steeds meer aan het uitbreiden naar verlichting die je ook buiten kunt gebruiken. En gelukkig maar, want als we kijken naar de lampen uit deze collectie, willen wij eigenlijk alles wel in onze buitenruimte neerzetten. Weet jij al welke buitenlamp van Marset je gaat kiezen? Lees hier de veelgestelde vragen over buitenverlichting.

In het oog springende Marset buitenlampen

Omdat Marset hun collectie met buitenlampen nog steeds aan het uitbreiden is, is het altijd handig om een beetje overzicht te krijgen in de belangrijke collecties en series van het merk. Daarom doen we nu graag een greep uit de exemplaren die je bij ons vindt. Want er zitten een paar schitterende exemplaren tussen. De Ginger 15 wandlamp LED IP65 is bijvoorbeeld een compacte en stijlvolle wandlamp. Daarnaast hebben we nog de minimalistische, maar prachtige Elipse collectie. In deze serie vind je bijvoorbeeld de Elipse 79 vloerlamp LED. Een minimalistisch ontwerp, maar zeker geen saai lampje. Deze lamp is er ook in een kleinere versie: de Elipse 48 vloerlamp LED.

Marset buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle buitenlampen van Marset kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.