Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Marset Maranga verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

Marset Maranga hanglampen

De Marset Maranga 32 hanglamp is een veelzijdige hanglamp die zich in elke ruimte thuis voelt. In de hal, slaapkamer of woonkamer, deze opvallende lamp steelt op iedere plek de show. Onderaan geeft de lamp een direct licht, dat wel wordt gefilterd door een diffuser. Dit is prettig wanneer je hem boven de eettafel hangt, dan heb je goed licht om te lezen of te zien wat er op de borden ligt. Juist daarom voelt deze lamp en de grotere variant, de Marset Maranga 50 hanglamp, zich het meest op zijn gemak boven de eettafel. De Marset Maranga hanglampen maken een gezellige avond met vrienden en familie nog sfeervoller!

Marset Maranga bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Maranga serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Maranga lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Maranga lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.