Marset Plaff-On!

De Plaff-On! collectie van Marset is niet onderhevig aan trends. Deze collectie is niet alleen vandaag de dag mooi, maar over tien jaar nog steeds. Ideaal, toch? Dit bewijzen de lampen namelijk volledig aangezien de Plaff-On! collectie van Marset al lange tijd muren, plafonds en kamers verlicht. Het handgeblazen glas lijkt haast te zweven en het licht filtert naar boven waardoor je met zo’n lamp een prachtig lichtspel creëert. Deze lampencollectie is simplistisch en elegant tegelijkertijd. De indoorcollectie had behoefte om naar buiten te gaan waardoor de lampen voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld binnenruimtes prachtig verlichten met de Plaff-On! 50 LED plafondlamp en buitenruimtes met de fraaie Plaff-On! B vloerlamp LED IP65. Welke lamp heb jij in het vizier?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Joan Gaspar voor Marset

De collecties van Joan Gaspar hebben veel met elkaar gemeen, maar vooral dat ze eigenlijk nooit ‘uit’ zullen zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Joan Gaspar. Het gaat om zowel het design als de duurbaarheid. Die combinatie maakt zijn collecties schitterend. Joan Gaspar studeerde industrieel ontwerp aan de school van Artes y Oficios in Barcelona. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en wij begrijpen wel waarom. In 2002 opende hij een professionele ontwerpstudio in Barcelona. Daar werkte hij met verschillende bedrijven aan nieuwe productconcepten. Hij is dus niet voor niets een befaamde designer. Word jij ook blij van de lampen die hij ontwerpt? Bekijk bijvoorbeeld eens de Plaff-On! wandlamp LED IP65 die uiteraard aan deze eisen voldoet.

Een echte allemansvriend: de Plaff-On serie van Marset

De designampen uit de Plaff-On! collectie van Marset zijn echte allemansvrienden. Waarom? Deze collectie komt werkelijk overal tot zijn recht. Hij is robuust en tijdloos, maar ook simplistisch en elegant waardoor je elk binnen- en buitenruimte complimenteert. Aan of uit? Dat maakt niet uit, want deze lampen voegen hoe dan ook iets toe waarbij ze uit vooral decoratief zijn en aan de show stelen met hun manier van licht verspreiden. We zijn er dus ook maar wat blij mee dat deze collectie ons meer naar buiten neemt, want elke tuin kan wel een Plaff-On! lamp van Marset gebruiken. Wil je meer dan een lamp aanschaffen? Geen probleem, want je kunt ze perfect met elkaar combineren. Drie keer dezelfde exemplaren bij elkaar of juist drie verschillende ontwerpen: die keuze is aan jou.

Marset Plaff-On! bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plaff-On! collectie van Marset kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Marset. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.