Naar boven

Over Massimo

Het Deense merk Massimo is in 2001 opgericht door Mads Frandsen. Dit designlabel staat bekend om kwalitatief hoogwaardige tapijten speciaal voor in huis of juist in zakelijke omgevingen als kantoren of hotels. De methoden die worden gebruikt voor de productie van deze tapijten zijn al zo oud als de weg naar Rome, maar worden tot op de dag van vandaag nog steeds ingezet. Op basis van die eeuwenoude traditie wordt elk tapijt met zorg samengesteld. Het creatieve team achter dit merk werkt met veel passie aan elke stap die Massimo weer maakt. In het verleden is Massimo een samenwerking gestart met Care & Fair. Dit is een organisatie die kinderarbeid tegengaat. Denk bijvoorbeeld aan het weven van tapijten in landen als Nepal en India. Door deze samenwerking garandeert dit merk dat er geen kinderen worden ingezet bij de productie van deze tapijten. Een percentage van elk tapijt gaat naar deze organisatie die met deze financiële steun onderwijs en gezondheid meer op de kaart kan zetten in de arme(re) landen waar kinderarbeid nog geregeld voorkomt. 

Natuurlijke Massimo tapijten

De tapijten van Deense bodem worden stuk voor stuk gemaakt van natuurlijke materialen. Een fraaie tapijtenserie van Massimo is de Earth/Bamboo serie. Earth staat voor wol uit Nieuw-Zeeland wat ervoor zorgt dat de kleden erg stevig zijn. De tapijten doen het daarom goed op drukbezochte plekken. Denk aan een lobby in een hotel of aan de ingang van een restaurant. Zoals de naam je vast al doet vermoeden, zijn de Bamboo tapijten van 100% bamboevezels gemaakt. Deze bamboe is duurzaam geproduceerd zonder pesticides. Kenmerkend voor deze tapijten is wel dat ze een enorm mooie glans hebben. De tapijten uit de Earth/Bamboo serie zijn uiteraard gemaakt van wol en bamboe wat zorgt voor stevigheid en glans tegelijkertijd. Met welk tapijt sier jij je woning?

Massimo tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Massimo. Dat betekent dat wij alle Massimo tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Massimo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Massimo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Massimo veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Massimo gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.