Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Massimo

Dit Deense merk verkoopt uitsluitend vloerkleden en doet dat al sinds 2001. Ze hebben een collectie met verschillende kleuren en patronen gemaakt van verschillende materialen. Het zijn moderne ontwerpen die goed in het westerse interieur passen, maar vaak hun inspiratie vinden in andere delen van de wereld. De productie gaat allemaal met de hand, want de kleden worden geweven of geknoopt. En dat doen ze volgens eeuwenoude tradities en technieken. Door met deze tradities en technieken te experimenteren, ontstaat er een nieuwe look. De vloerkleden worden altijd van natuurlijke materialen gemaakt. Je haalt dus met een Massimo vloerkleed een uniek exemplaar in huis waar met veel liefde en aandacht aan gewerkt is en die hopelijk een lange tijd bij jou mag blijven.

Massimo Bamboo vloerkleden: rond of rechthoekig?

Het feit dat deze vloerkleden van bamboe zijn gemaakt, heeft naast zijn prachtige glans nog meer voordelen. Het bamboegaren is gewonnen uit bamboepulp. De productie hiervan is duurzaam en er wordt geen gebruikgemaakt van pesticide. Bij aankoop van een van deze kleden maak je dus een milieuvriendelijke keuze. Verder zorgt het materiaal ervoor dat de kleden een lange levensduur hebben. De kwaliteit van de vezels zorgt ervoor dat het kleed bijna niet pilt. De kleden zijn dus ook erg geschikt voor kantoren of andere openbare plekken waar veel mensen heen en weer lopen. Zo is de ronde variant, het Bamboo vloerkleed 240cm, een perfecte eyecatcher voor in een grote ruimte. Het doorbreekt een lange lege vloer en geeft meteen sfeer en warmte.

Massimo Bamboo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Massimo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Massimo Bamboo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Massimo