Muuto Match theelicht
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Muuto Match theelicht

Omschrijving

De Muuto Match waxinelichthouder is ontworpen door Form us with love.

Brand je ook altijd je vingers bij het aansteken van waxinelichtjes in houdertjes? De ontwerpers van Form us with love hebben hier iets op gevonden: de Match. Dit theelichthoudertje bevat een smalle opening waar je je lucifer al brandend door naar beneden kan laten zakken. Handig en mooi. Want nu valt de dansende vlam van het kaarsje nog beter op! De Match van Muuto is ontworpen door Form us with love.

Het Muuto Match theelicht is gemaakt van glas en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het theelicht is 8 centimeter hoog en heeft een diameter van 5,9 centimeter.

Zoek je naast de Match waxinelichthouder van Muuto een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Match waxinelichthouder, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (h) 8 x (Ø) 5.9 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Productsoort (filter) Muuto accessoires
Herkomst Denemarken
Ontwerper Form us with love

Sfeerafbeeldingen

Muuto Match theelicht
Muuto Match theelicht
Naar boven