Kartell Matelassé vaas
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Matelassé vaas

  Omschrijving

  De Kartell Matelassé vaas is ontworpen door Patricia Urquiola.

  De Matelassé design vaas van Kartell is een lust voor het oog. Je zou hem als dierbare vondst kunnen hebben opgeduikeld op het Franse platteland. En toch is deze design vaas helemaal van nu. Doordat het glas overal wat in dikte verschilt, ontstaat er het spannende effect dat de Matelassé design vaas geeft. Hij is verkrijgbaar in glanzend zwart, glanzend wit, groen, kristal of boeiend rood. Zet meerdere vazen bij elkaar op tafel of in de vensterbank, en je hebt meteen een prachtig boeket. Zonder bloemen. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Een vaas met ronde vorm, gekleurd en vrolijk, ideaal voor elke kamer van het huis. Het bijzondere van deze vaas, die origineel is en speciaal oogt, ligt in de conformatie, die herinneringen oproept aan een gegaufreerde stof en die gekenmerkt wordt door onregelmatige kronkelingen, veroorzaakt door de verschillende diktes van het oppervlak. Een stuk dat de zachtheid van de ziel combineert met de stevigheid van de structuur, dankzij het plastisch materiaal van topkwaliteit waarmee het gemaakt wordt. Matelassé is verkrijgbaar in verschillende kleuren, transparant en mat.

  Zoek je naast de Matelassé design vaas van Kartell een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Matelassé design vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell accessoires, Kartell vazen
  Ontwerper Patricia Urquiola

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Matelassé vaas
  Kartell Matelassé vaas
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven