Kartell Maui stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Maui stoel

  Omschrijving

  De Kartell Maui eetkamerstoel is ontworpen door Vico Magistretti.

  De Maui van Kartell is een stoeltje dat van vele markten thuis is. Door zijn gestroomlijnd design en de eenvoud van kleuren is de Maui geschikt voor  alle ruimtes. In de eetkamer, de kinderkamer of studeerkamer. Het restaurant of zelf in kantoorruimtes.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De elegante lijn, de soberheid van de kleuren en het gebruiksgemak maken van de Maui-stoel een enorm veelzijdig voorwerp, dat kan beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten van markt voor zaken kunnen voldoen aan specifieke vereisten in gemeenschappelijke ruimtes zoals kantoren, laboratoria, wachtkamers, bars en restaurants, vergader- en conferentieruimtes of aan vereisten voor privéruimtes zoals de eetkamer, de kinderkamer of de studeerkamer. Het geheel "e;zitgedeelte-rugleuning"e; in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Dankzij het design kunnen er tot 7 Maui-stoelen op elkaar gestapeld worden. Deze stoel kan ook vastgemaakt worden aan andere stoelen van hetzelfde type in rijen tot in het oneindige, dankzij een eenvoudig haakje achteraan. De beschikbare uitvoeringen: met of zonder armsteun in dezelfde kleur als de zitting en een stoel voorzien van een zwart opklaptafeltje. De familie van de Maui-stoelen wordt vervolledigd met de zelfdovende versie. Deze stoel wordt veel gevraagd door de zakenwereld, en is eindelijk in staat om te voldoen aan de strengste vereisten van de meest gespecialiseerde zakenpartner. 

  De Kartell Maui Soft is verkrijgbaar in twee soorten stoffen, namelijk Divina 3 van Kvadrat en Trvira. Het onderstel is van verchroomd staal.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Maui serie.

  Zoek je naast de Maui eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Maui eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 7 stoelen
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PP (kunststof), Staal
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen
  Productfamilie Kartell Maui
  Ontwerper Vico Magistretti
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Maui stoel
  Kartell Maui stoel
  Kartell Maui stoel
  Kartell Maui stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven