MDF Italia: Mobili Di Fattorini

Zoals de naam al doet vermoeden, is MDF Italia een designlabel van Italiaanse afkomst. Het bedrijf is in 1992 opgericht in Milaan door Bruno Fattorini en de naam is hier rechtstreeks van afgeleid. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, oftewel ‘meubels van Fattorini’. Van begin af aan heeft MDF Italia zich niet alleen bezig gehouden met het ontwerp van designmeubelen, maar ook met de productie en verkoop daarvan. De juiste bedrijfs- en productstrategieën hebben ervoor gezorgd dat MDF Italia zijn producten inmiddels naar meer dan veertig landen exporteert. Efficiëntie, internationalisatie en een herkenbare identiteit hebben altijd de hoofdrol gespeeld in de plannen van MDF Italia. Het resultaat mag er zijn: een prachtige collectie designklassiekers van hoge kwaliteit.

De rijke MDF Italia Aïku familie

Heb je nog niet de ideale stoel gevonden in deze collectie? Dat is geen enkel probleem want het is niet voor niets een rijke familie. Keuze genoeg dus. Ben je een liefhebber van hout? Dan kun je je oog eens laten vallen op de MDF Italia Aïku Wood stoel naturel eiken onderstel en MDF Italia Aïku Wood stoel gebleekt eiken onderstel. Je kunt hem een kleurtje meegeven, of juist voor een neutrale kleur gaan. De combinatie van de kuip met het onderstel maakt deze stoel tot een echte eyecatcher. De MDF Italia Aïku Wood stoel donkerbruin eiken onderstel is eigenlijk exact hetzelfde exemplaar, maar dan met een ander onderstel. Deze stoel komt bijvoorbeeld prachtig uit in een licht interieur. Dan vraagt hij ook wel de aandacht, maar in een donker interieur komt hij ook goed tot zijn recht. De Tube en Sled hebben we gehad, maar de MDF Italia Aïku Tapered stoel hebben we ook nog voor je. Deze stoel is 58 centimeter breed, 55 centimeter diep en 78 centimeter hoog. De zithoogte is 46,1 centimeter hoog. Heb je meerdere mooie exemplaren gezien? Dan zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om meerdere exemplaren uit deze collectie met elkaar te combineren. Zo creëer je een prachtig speels effect in jouw huis.

MDF Italia Aïku bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia Aïku stoelen. Dat betekent dat wij elk product uit deze collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de MDF Italia stoel uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.