Naar boven

MDF Italia Altai

Altai is een super-de-luxe wolmix van 90% Woolmark wol en 10% kasjmier. Wol staat bekend om een aantal fijne eigenschappen, waaronder het herstellend vermogen en dat het vuilafstotend, makkelijk te reinigen, antistatisch, isolerend en zelfdovend is. Wollen stoffen passen zich goed aan de temperatuur in de ruimte aan en kunnen gebruikt worden als geluidsisolatie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De stof is verkrijgbaar in zes mooie kleuren: beige, zwart, grijs, lichtgroen, oranje en rood. Je kunt Altai niet in de wasmachine doen. Deze stof mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Altai gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.