Naar boven

MDF Italia banken

Op zoek naar een tijdloos bankstel met een uniek karakter? De MDF Italia banken zijn de perfecte designbanken met een tijdloze uitstraling. Op het eerste oog lijken de banken ongecompliceerd totdat je beter kijkt. Het lijnenspel en de verschillende vormen die verwerkt zijn in de MDF Italia Thea bank 2-zits maken deze bank wel heel bijzonder. Of je nu naast, voor of achter de bank staat. Vanuit elke hoek ziet de bank er anders uit. Hoe gaaf is het dat je op deze manier kunt spelen met je interieur en je woonkamer met een eenvoudig meubel zoveel diversiteit kunt geven. Om je eigen draai aan het bankstel te geven, kun je kiezen uit verschillende modules, stofjes en accessoires. Heb jij je keuze al gemaakt?

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Minimalistisch design van Fattorini

1992 is het jaar waarin de Italiaanse designer Bruno Fattorini zijn bedrijf MDF Italia oprichtte. De naam die hij aan zijn bedrijf gegeven heeft, is een combinatie van zijn eigen naam en de producten die hij ontwerpt. Mobili di Fattorini is de volledige naam en betekent ‘meubels van Fattorini’. Bruno ontwerpt dus designproducten voor het interieur. Niet alleen met het ontwerpproces, maar ook met de productie en verkoop houdt Bruno zich bezig. Door zijn goed uitgedachte strategische plannen heeft Bruno zijn bedrijf tot een succes weten te maken. Inmiddels worden zijn producten over meer dan veertig landen verspreid. Het eigenzinnige karakter en de mate van efficiëntie waarmee er wordt gewerkt zijn van essentieel belang. Maar wat maakt het merk zo bijzonder? Bruno laat elementen weg die het product niet te kort doen, maar juist versterken. Hierdoor krijgen de producten een sterk minimalistisch uiterlijk wat kenmerkend is voor zijn ontwerpen.

Pure schoonheid in de banken van MDF Italia

De meesten van ons kennen de uitspraak ‘eenvoud is pure schoonheid’ vast wel. De collectie van MDF Italia is opgebouwd uit dit principe. Het weglaten van overbodige elementen geven de collectie een typerend minimalistisch uiterlijk. Ben je er dus nog niet uit of je nu een bont of een rustig bankstel wilt? Eenvoud siert de mens en dus ook jouw woonkamer. Keep it simple. Maar onderschat de producten uit de collectie van MDF Italia niet. De MDF Italia Thea bank 3-zits lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Door de diversiteit in vormen en lijnen lijkt de bank vanuit elk oogpunt anders. Daarnaast bestaat deze bank uit verschillende modules en kun je uit meerdere stoffen, materialen en bijpassende accessoires kiezen. Hiermee creëer je jouw eigen unieke bankstel.

MDF Italia banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle MDF Italia banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.