MDF Italia barkrukken

Wanneer je oog in oog komt met een van de MDF Italia barkrukken, is het waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht. Deze prachtige Italiaanse ontwerpen zijn namelijk niet alleen een lust voor het oog, maar zitten ook nog eens heerlijk. Het is een grote familie onder de naam Flow die bestaat uit barkrukken in verschillende soorten en maten. Hout, staal, 65 centimeter of 78 centimeter? Dat zijn enkele vragen waar je over na moet denken om de keuze wat makkelijker te maken. De Flow Stool barkruk 65cm met VN naturel eiken onderstel nodigt je direct uit om plaats te nemen. Een maatje groter kan misschien ook van pas komen: de Flow Stool barkruk 78cm met VN naturel eiken onderstel. Heb je al een keuze kunnen maken, of maak je graag kennis met de andere MDF Italia barkrukken?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Design van MDF Italia

De slogan van designlabel MDF Italia luidt ‘Simpel is super’. Dit van oorsprong Italiaanse merk heeft de uitstekende balans gevonden tussen prachtig en praktisch. Al sinds de jaren 90 maakt het Italiaanse merk de mooiste meubels. De afkorting MDF staat voor Mobile di Fattorini, ‘meubels van Fattorini’. Het merk is hiermee vernoemd naar de oprichter Bruno Fattorini. De meubels van MDF Italia zijn eenvoudig en strak van vorm. Je ziet dit terug in bijvoorbeeld de Flow stoelen serie, die uitblinkt in eenvoud. Een kuipvormige zitting en een rechtlijnig onderstel: dat is alles wat er nodig is om een geweldige MDF Italia stoel te ontwerpen. MDF Italia gebruikt veel neutrale basiskleuren zoals zwart en wit. Zo passen hun designklassiekers in elk interieur.

MDF Italia barkrukken: hout of staal?

Een andere houten variant is de MDF Italia Flow Stool barkruk 78cm met VN gebleekt eiken onderstel. Of je hem nu in een hotelbar, de kantine of gewoon thuis plaatst, deze barkruk voelt zich overal op zijn plek. Hij stroomt eigenlijk moeiteloos je interieur binnen. Toch geldt dat net zo goed voor de Flow Stool barkruk 65cm wit met slede onderstel en de Flow Stool barkruk 78cm wit met slede onderstel. Hij zit heerlijk, dus wees niet bang want je kunt uren rondbrengen op deze barkruk(ken). Zet de borrelhapjes en de drankjes maar vast klaar. Als je voorkeur toch ligt bij zwart, dan gaat je voorkeur vast uit naar de Flow Stool barkruk 65cm zwart met slede onderstel of de Flow Stool barkruk 78cm zwart met slede onderstel. Het hangt er maar net vanaf naar welke (zit)hoogte je op zoek bent.

MDF Italia barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle MDF Italia barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke MDF Italia barkrukken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een barkruk van MDF Italia, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.