Naar boven

MDF Italia Dune

Dune is een bijzondere tweekleurige stof die voor 50% uit katoen, voor 33% uit linnen en voor 17% uit viscose bestaat. De acht verschillende kleurstellingen waarin deze stof verkrijgbaar is hebben in de meeste gevallen wit als basis, maar soms ook een andere neutrale kleur. De acht verschillende kleurstellingen zijn zwart-beige, blauw-beige, donkergrijs-lichtgrijs, wit-blauw, wit-lichtgroen, wit-lichtgrijs, wit-middengrijs en wit-rood.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Dune heeft een slijtvastheid van 35.000 Martindale. Zo vaak kun je dus over Dune wrijven voordat je eventueel een beschadiging ziet! Je kunt deze stof niet in de wasmachine doen. Hij mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Dune gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.