Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Frank is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen: beige met een bruine streep, bruin met een blauwe streep, donkergrijs met een beige streep, ivoor met een lichtgrijze streep en lichtgrijs met een middengrijze streep. Hij heeft een slijtvastheid van 30.000 Martindale. Je kunt deze stof niet in de wasmachine doen. Hij mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Frank gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.