MDF Italia Gin

Gin is een bijzonder stofje. Hij bestaat namelijk voor 75% uit katoen en voor 25% uit viscose die een Teflon behandeling heeft gehad. Teflon is bekend van de antiaanbaklaag op pannen. Je kunt je dus wel voorstellen wat een heerlijk glad effect dit geeft op deze stof! Daarnaast is Gin ook een stevige stof, want hij heeft een score van 45.000 Martindale. Dit betekent dat je er 45.000 keer overheen kunt wrijven voordat er een beschadiging optreedt. 

Sorteren op
Toon als:

1-17 van 17 producten

Stofsoort in detail

De stof is in negentien verschillende kleuren verkrijgbaar, van antracietgrijs tot oranje en geel: er zit voor iedereen wel een favoriete kleur bij. Je kunt Gin niet in de wasmachine wassen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius. 

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Gin gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven