Naar boven

MDF Italia Goa

Goa is een stof van 100% zijde. Heerlijk koel, glad en luxe. Zijde is niet alleen geschikt voor de meest prachtige kledingstukken, je kunt er ook prima meubels mee bekleden. Een meubel dat met zijde wordt bekleed krijgt meteen een instant upgrade: de gladde stof voelt heerlijk comfortabel aan. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Goa is een bekende badplaats in India, natuurlijk samen met China het moederland van de zijdeproductie. Deze stof is er in twee kleuren; in het lichtgrijs of in het wit. Je kunt Goa niet in de wasmachine wassen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Goa gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.