Naar boven

MDF Italia Katai

Katai is een prachtige natuurlijke stof van 100% zijde met een klein ribbeltje er in. Zijde staat bekend als een luxe en chique stof. Geen wonder, want om één zijden blouse te maken zijn er wel 500 rups-coconnen en 32 kilo moerbeibladeren (het blad wat de zijderups het liefst eet) nodig! Zijde is enorm sterk en kan daarom beter dan veel andere materialen worden gerecycled. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Katai is verkrijgbaar in vijf mooie kleuren: beige, lichtblauw, lichtgroen, rood en bruin. Je kunt Goa niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 150 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Katai gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.