MDF Italia Londra

Londra is een zogenaamde ‘technische stof’ omdat het voor 100% uit polyurethaan bestaat en de ondergrond uit 100% polyester. Dit maakt deze stof zo goed als onverwoestbaar: hij scoort meer dan 200.000 op de schaal van Martindale. Dat is echt heel erg veel, want dat wil zeggen dat je er meer dan 200.000 keer overheen kunt wrijven voor er een eventuele beschadiging optreedt. 

Sorteren op
Toon als:

1-15 van 15 producten

Stofsoort in detail

Londra is makkelijk schoon te houden: je reinigt hem gewoon met een droge of ietwat vochtige doek, dat is alles. Je kunt deze stof niet in de wasmachine doen en ook niet strijken. Londra is verkrijgbaar in vijtien mooie kleuren; van zwart tot pastelkleuren, er is voor ieder wat wils.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Londra gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven