Naar boven

MDF Italia Maia

Maia is een bijzondere mix van materialen: ze bestaat voor 36% uit katoen, voor 26% uit linnen, voor 10% uit bamboe, voor 17% uit polypropyleen en voor 3% uit polyamide. Voor het grootste deel uit natuurlijke materialen dus, maar die mix met de technische stoffen geeft het katoen, linnen en bamboe net dat beetje extra glans en luxe mee. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Maia is op een tweed-achtige wijze geweven, en is verkrijgbaar in vijf kleuren: antracietgrijs, middengrijs, beige, ivoor en wit. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 30.000 Martindale. Je kunt Maia niet in de wasmachine doen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Maia gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.