Naar boven

MDF Italia Parigi

Parigi is een super-de-luxe wolmix die voor 94% uit Woolmark wol en voor 6% uit polyamide bestaat. Dat kleine beetje polyamide helpt tegen het pillen van de wol (hij scoort vier uit de vijf maximale punten die een stof kan scoren qua pilbestendigheid) en bovendien om hem steviger te maken, want deze stof heeft een slijtbestendigheid van maar liefst 122.000 Martindale. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Parigi is verkrijgbaar in twaalf bijzondere kleuren, van grijstinten tot intens bourgondisch rood of roestbeige. Je kunt deze stof niet in de wasmachine wassen, wel mag hij naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Parigi gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.