Naar boven

MDF Italia Perth

De stof Perth is net als de gelijknamige stad in westelijk Australië no-nonsense en down to earth. Hij bestaat voor 100% uit wol. Wol heeft specifieke eigenschappen zoals herstellend vermogen, vuilafstotend, makkelijk te reinigen, antistatisch, isolerend en zelfdovend. Wollen stoffen passen zich goed aan de temperatuur in de ruimte aan en kunnen gebruikt worden als geluidsisolatie. Dat maakt deze stof, verkrijgbaar in 12 kleuren, daarom ook bij uitstek geschikt als meubelbekledingsstof. Het kleurenpalet is behoorlijk uitgesproken, met kleuren als oranje, blauw en geel. Toch zijn er ook wel wat rustigere tinten als zwart en beige aan het palet toegevoegd. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Deze stof heeft een slijtbestendigheid van meer dan 40.000 Martindale. Je kunt Perth niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Perth gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.