Naar boven

MDF Italia Praga

Praga is een zogenaamde ‘technische stof’ omdat hij voor 100% uit polyurethaan bestaat en de ondergrond uit 100% polyester. Dit maakt deze stof behoorlijk sterk: hij scoort meer dan 70.000 op de schaal van Martindale. Daarnaast is hij ook makkelijk schoon te houden: je wrijft vlekken gewoon weg met een droge of ietwat vochtige doek. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Het meest opvallende aan deze stof is het stippenreliëf dat aan de oppervlakte van de stof is geweven. De acht bijzondere felle kleuren waarin Praga komt zoals violet en zilver maken het plaatje helemaal af.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Praga gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.