MDF Italia Sahara

Sahara is een prachtige melange stof van 94% wol en 6% polyamide. Wol is een natuurlijk materiaal dat geweldig is als meubelbekledingsstof, en al helemaal in combinatie met een beetje polyamide. Dit geeft de wol een lichte glans en dus een luxere uitstraling. 

Sorteren op

1-16 van 16 producten

Stofsoort in detail

Het is nog moeilijk kiezen uit de negen mooie kleurstellingen waarin Sahara te verkrijgen is. Ga je voor een wat bescheidenere look, dan is de combinatie bruin-blauw of anders antraciet-grijs misschien iets voor je. De wat meer bohemien types zouden voor rood-antracietgrijs kunnen gaan. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 50.000 Martindale. Je kunt Sahara niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Sahara gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 5 beoordelingen.

Naar boven