Naar boven

MDF Italia Tanis

Met de stof Tanis ga je helemaal back to nature; deze stof van 70% linnen en 30% katoen is er in de zes natuurlijke kleuren beige, bruin, zand, wit, middengrijs en donkergrijs. Kleuren die doen denken aan zand en steen, grijze onweersluchten en fel wit zonlicht. Allemaal producten van Moeder Natuur.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Linnen is koel in de zomer en ademend, daarom wordt linnen van oudsher vaak voor kleding gebruikt (al sinds de Middeleeuwen). Maar waarom niet als meubelbekledingsstof? Tanis heeft een slijtvastheid van 21.000 Martindale. Je kunt Tanis niet in de wasmachine doen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Tanis gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.