Sorteren op

1-12 van 12 producten

Stofsoort in detail

Het materiaal voelt en ziet eruit als echt leer. Het is alleen veel makkelijker in onderhoud; je kunt York gewoon reinigen met een vochtige doek en daarna goed drogen. Kijk wel uit met niet-kleurvaste items zoals bijvoorbeeld jeans; deze kunnen lastig te verwijderen vlekken achterlaten. York is een superstevig materiaal: hij heeft een slijtvastheid van 51.200 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia York gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 5 beoordelingen.

Naar boven