Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Norm Norm collectie

Shop nu
Stoelen" Stoelen

Shop nu
Lampen" Lampen

Shop nu
Sorteren op 1-36 van 272 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 272 producten Terug naar boven

MENU : functioneel, comfortabel en esthetisch

MENU heeft een manier gevonden om praktisch en comfortabel er elegant en stijlvol uit te laten zien. Of het nu om een tafel, een lamp of een stoel gaat. Wat ons betreft is dat een prefecte combinatie. Natuurlijk willen we allemaal een huis wat een lust is voor het oog, maar het moet ook in het gebruik aan al je wensen voldoen. De Co Chair collectie is een goed voorbeeld van deze combinatie. Omdat iedereen andere wensen heeft, bieden deze prachtige stoelen verschillende opties in vorm, kleur en materiaal. MENU streeft ernaar om ‘vers’ te denken. Om bekende dingen te durven combineren op een nieuwe manier. En om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. En dat lukt MENU keer op keer. Je merkt gewoon dat erover nagedacht is. Zoals over het tuitje van de Norm theepot. De ontwerpers hebben maanden geëxperimenteerd om het perfecte tuitje te ontwerpen. En dat is gelukt met als resultaat: nooit meer lekkende thee. De hele Norm collectie zit vol met dit soort esthetische schatten die je dagelijkse leven makkelijker maken.

Minimalistische verlichting van MENU

Naast meubels en accessoires heeft MENU ook een prachtige collectie met verschillende lampen. Neem bijvoorbeeld de bijzondere MENU Tribeca lampenserie. Deze serie lampen is het resultaat van een reis door Amerika. Søren Rose, de ontwerper van de serie, verzamelde daar allemaal lampen uit de jaren 20. Eenmaal terug in Denemarken haalde hij deze uit elkaar en gebruikte de losse onderdelen om nieuwe vormen te creëren. De lampen uit de TR Bulb serie zijn juist geïnspireerd door de moderne tijd. De ontwerper Tim Rundle zag de trend van de ‘urban nomads’ ofwel mensen die heel regelmatig verhuizen. Voor deze doelgroep ontwierp hij een serie lampen die toegankelijk en sterk zijn en die in elk nieuw huis hun vertrouwde licht weer kunnen laten stralen. MENU heeft een uitgebreide collectie verlichting. Deze bevat hang-, wand- en tafellampen. De JWDA serie bevat ook nog eens een vloerlamp, bijvoorbeeld met een marmeren voet. De Cast collectie heeft mooie simplistische ontwerpen die je alleen kunt ophangen, maar die ook goed in een groep werken. Kortom, wanneer je nog een lamp zoekt, is MENU de place to be.

MENU design bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU . Dat betekent dat wij alle MENU producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van MENU en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij MENU . Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van MENU veilig en vertrouwd online bestelt.