MENU Abacus

Breng sfeer naar jouw ruimte met MENU Abacus! Deze prachtige kandelaren zorgen voor rust en sereniteit en hebben tegelijkertijd een unieke uitstraling. De kandelaren zijn gemaakt van transparant glas. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze in elk interieur passen, maar ook dat ze het effect van kaarslicht versterken. Glas weerspiegelt dit namelijk. Hierdoor hebben de vlammetjes van de kaarsen die je in Abacus plaatst een betoverend en sprookjesachtig effect. Kijk bijvoorbeeld naar de Abacus kandelaar large. Deze prachtige kandelaar zal elke ruimte sfeervoller maken. Of je de kandelaar nou op de tafel of in de vensterbank zet maakt niet uit, Abacus wil je hebben! De kandelaren combineren bovendien erg goed met elkaar. Dus ook voor wie op zoek is naar een groepje kandelaars is Abacus ideaal.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Verbeter de wereld samen met MENU

De ontwerpers van MENU doen meer dan alleen designobjecten maken. Bij MENU geloven ze dat design de kracht heeft om ruimten, ontwerpen en zelfs mensen met elkaar te verbinden, en dit is dan ook precies wat MENU probeert te doen. Dit doen ze vanuit een streven naar tijdloos design, dat zowel qua uiterlijk als qua kwaliteit alle modetrends zal overleven. Ook de Abacus kandelaars zijn hier een goed voorbeeld van, met hun dikke glas en hun tijdloze uiterlijk. Bij MENU maken ze daarom niet alleen producten met glas, maar werken ze ook veel met materialen zoals hout en andere tijdloze en duurzame materialen. MENU gelooft in een duurzame wereld waar designobjecten van duurzame materialen en met vervangbare onderdelen een grote rol in kunnen spelen. Een prachtig streven, als je het ons vraagt.

Deze glazen kandelaars gaat je nooit vervelen

De Abacus kandelaars zijn gemaakt van glas. Dit glas heet borsoliciaatglas en is erg hard glas. Het borosilicaatglas zorgt er dus voor dat de kandelaars stevig zijn en tegen de hitte van de kaarsen kunnen. Ook is het dit glas waar de Abacus kandelaars hun kenmerkende uiterlijk aan danken. Het glas maakt de kandelaars tegelijkertijd tijdloos en modern. Maar bovenal zorgt dit transparante glas er voor dat de kandelaars echt overal geplaatst kunnen worden. Of jouw interieur modern, klassiek, landelijk of zelfs bohemien is maakt niet uit, een plek voor glas is er altijd. Ga als je op zoek bent naar een subtiele en kleine kandelaar bijvoorbeeld voor de Abacus kandelaar small. Deze kandelaar is klein van formaat en kun je daarom écht overal kwijt. Niet alleen in elke interieurstijl, maar ook in elk klein en donker hoekje of gaatje. Ideaal dus! De Abacus kandelaars zijn dan ook echte duizendpoten die je met elke verhuizing weer met je mee kunt nemen.

MENU Abacus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU Abacus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de MENU collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.